ENZEDRA Bílá místa rolnické historie: Místní užitkové a okrasné rostliny jako cesta ke zvyšování druhové rozmanitosti regionu

Velikonoce na Červeném Hrádku (u Jirkova) 31.3. - 5.4.2021

Tradiční velikonoční jídla připravená podle původních receptur uvařila kuchyně zámecké restaurace na Červeném Hrádku (u Jirkova). Od "škaredé středy" do velikonočního pondělí stojí prodejní pult na nádvoří zámku a vybraná jídla je možné si odnést domů. Od Bílé soboty do pondělí bude připraveno kompletní velikonoční menu, jehož složení bylo konzultování s autorkou projektu.
Pokud zaujmou chuti osvědčených jídel našich předků, nebo budete mít jakékoliv dotazy, je možné zkontaktovat nás prostřednictvím FB nebo e-mailu na webu projektu. Všichni přejeme dobrou chuť! 



"pučálka" - opražený naklíčený hrách nasladko nebo naslano


nabídněte si


"jidáše" - sladké pečivo s medem


rizoto s kopřivami


nabídněte si


omeleta se špenátem

© 2021 - Ing. Vladimír Zvala